Minik Çevreci Öğrencilerden Ziyaret.

İlçemiz Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı Şükrüpaşa İlköğretim Okulu Öğretmenleri Menekşe KOÇAK, Derya ÇÖMÜT ve anasınıfı öğrencileri Belediye Başkanımızı makamında ziyaret ettiler.

Şükrüpaşa İlköğretim okulu öğrencileri örnek bir davranış sergileyerek atık pilleri toplayarak belediyemiz bünyesinde toplanan diğer atık pil toplama kutusuna bıraktılar. Belediye Başkanımız Sayın Kasım ŞİMŞEK’ten Belediye Hizmetleri ve Hizmet birimleri hakkında bilgiler aldılar.

Belediye Başkanımız Sayın Kasım ŞİMŞEK yaptığı açıklamada “Değerli öğretmen ve öğrencilerimiz bu anlamlı ziyaretiniz için teşekkür ediyor. Öğrencilerimize vermiş olduğunuz çevre bilinci herkese örnek olacak bir davranış olmuş, atalarımızın dediği gibi ağaç yaş iken eğilir. Bizlerde her zaman olduğu gibi bugünde eğitime desteğimizi sürdürüyoruz, okullarımızın ve öğrencilerimizin ihtiyaçları doğrultusunda her zaman yanınızdayız, siz geleceğimiz olan öğrencilerimiz okuyarak kendinizi geliştirin, daima ileriye bakarak hedeflerinize ilerleyin, ziyaretinizden dolayı sizlere teşekkür ediyor, başarılar diliyorum.” dedi.