19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Cumhuriyet Meydanında saat 9.00 da düzenlenen tören ile başladı.
Törene İlçe Kaymakamımız Sayın Hasan YAMAN, Belediye Başkanımız Sayın Kasım ŞİMŞEK, İlçe Emniyet Müdürümüz, İlçe Garnizon Komutanımız, Kamu Kurum Kuruluş temsilcileri, Siyasi parti temsilcileri, Sivil toplum kuruluşları, İlçedeki tüm Okullarımızın Öğretmen ve Öğrencileri ve halkımız katılmıştır.

Ulu önderin bağımsızlık meşalesini ateşlediği gün 19 Mayıs 1919’un 96. yıldönümü olan 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı tüm yurdumuzda olduğu gibi ilçemizde de çoşkuyla kutlanmıştır.

Program Çelenk sunma, Saygı duruşu ve İstiklal Marşı, Günün anlam ve önemi belirten konuşma, şiir , Gençlik adına konuşma, Atatürk’ün Gençliğe Hitabesi, Gençlik andı, Halk oyunları, Ödül Töreni ve Müzik Dinletisinin ardından program sona ermiştir.