Anneler günü kutlama mesajı

Bir ömür karşılıksız sevgiyle yavrusu için çarpan bir yürek, eşsiz fedakârlık, merhamet ve değeri ölçülemez bir emektir anne.
Her türlü zorluğa rağmen yeryüzündeki en yüce görevi, karşılık beklemeden yerine getiren annelerimiz; geleceği emanet edeceğimiz çocukları hayata hazırlamanın yanı sıra geleneksel kültür değerlerinin ve ortak geçmişin kuşaktan kuşağa aktarılmasında da hayati bir rol oynamaktadırlar.

Kadın “Anne” olarak yeri doldurulamaz bir değere sahiptir. Annelik hakkı sadece dokunulamaz değil, aynı zamanda insanlığın bildiği en eski haktır. Anneler Günü vesilesiyle, dünyanın en zor ve yüce görevlerinden birini üstlenmiş olan annelerimizi kutluyor, bütün içtenliğimle selamlıyorum. Ebediyete intikal etmiş olan annelerimizi de saygıyla, rahmetle ve minnetle anıyorum.

Ecz.Kasım ŞİMŞEK
Erzin Belediye Başkanı