1 Mayıs Emekçi ve Dayanışma Günü Kutlama Mesajı

İşçinin ve emekçinin onur mücadelesinin simgesi, 1 Mayıs Emekçi ve Dayanışma Günümüzü kutluyorum. Bugün dünyanın en büyük 16. ekonomisi olabildiysek ve rekor kıran bir büyüme hızıyla 2023’e emin adımlarla gidebiliyorsak bu başarı, gecesini gündüzüne katarak, alın teri döken işçi kardeşlerimiz, çalışanlarımız sayesindedir. Onlar fabrikalarımızda, maden ocaklarımızda, tersanelerimizde, tarlalarımızda, hizmet sektöründe ve diğer iş alanlarında emekleriyle bu başarının gerçek sahipleridir.

Emekleriyle ekmeklerini kazanan tüm kardeşlerime 1 Mayıs Emekçi ve Dayanışma Gününde sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

Ecz. Kasım ŞİMŞEK
Erzin Belediye Başkanı