23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının 95. Yıldönümü Çoşkuyla Kutlandı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının 95. Yıldönümü Kutlamaları; Cumhuriyet meydanında Atatürk anıtı önüne  çelenklerin konulmasıyla başladı.

Törene İlçe Kaymakamımız Sayın Hasan YAMAN, Belediye Başkanımız Sayın Kasım ŞİMŞEK, İlçe Emniyet Müdürümüz, İlçe Garnizon Komutanımız, Kamu Kurum Kuruluş temsilcileri, Siyasi parti temsilcileri, Sivil toplum kuruluşları, İlçedeki tüm Okullarımızın Öğretmen ve Öğrencileri ve halkımız katılmıştır.

Cumhuriyet meydanında yapılan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinliği çerçevesinde günün anlam ve önemini belirten konuşmayı İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Mehmet ÇABUK yaptı. Öğrencilerin şiirler okumasının ve halk oyunu gösterilerinin ardından proje ve yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödüllerini sırasıyla İlçe Kaymakamımız Sayın Hasan YAMAN, İLçe Emniyet Müdürü,  İlçe Garnizon Komutan Vekili ve Belediye Başkanımız Sayın Kasım ŞİMŞEK verdiler.