Kutlu Doğum Haftası İlçemizde Kutlandı.

Melodi Düğün salonunda Belediyemiz ile İlçe Müftülüğünün organizasyonuyla Kutlu Doğum haftası Özel Programı düzenlendi.

Programa Kaymakamımız Hasan Yaman, İlçe Emniyet Müdürümüz Salih KARAKAŞ, Belediye Başkanımız Sayın Kasım ŞİMŞEK,  Belediye Başkan Vekilimiz Zeynep YAKAR, İlçe Müftümüz Sayın Şemsettin İNCELER, Reyhanlı İlçe Müftüsü Abidin Zeynel TAMBAĞ, Siyasi Parti Temsilcileri, Sivil Toplum Kuruluşları ve vatandaşlar katıldılar.

Kutlu doğum programı  Saygı Duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başladı. Günün anlam ve önemi belirten konuşmayı İlçe Müftümüz Sayın Şemsettin İNCELER yaptı. Reyhanlı İlçe Müftüsü Abidin Zeynel TAMBAĞ yaptığı konuşmada Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed (S.A.V)  hayatını anlatarak, Birlik ve Beraberliğin önemi anlatan bir konuşma gerçekleştirdi. Programda minik öğrenciler şiir  ve gösterileri ve hocalarımızın Kur’an-ı Kerim tilavetleri ile güzel bir kutlu doğum programı gerçekleştirdiler.

İlçe Müftümüz Sayın Şemsettin İNCELER Belediye Başkanımız Sayın Kasım ŞİMŞEK’e ilçemizdeki Camilere ve Kur’an Kursalarına yaptığı hizmetlerinden dolayı bir plaket verdiler. Yine ilçemizde hayırlı işlere katkıda bulunan işadamlarına birer plaket verdiler.

Belediye Başkanımız Sayın Kasım ŞİMŞEK yaptığı açıklamada “Böylesi anlamlı bir günde hep beraber olmaktan büyük mutluluk duydum. Bu tür etkinlikler ile tekrar birlikte olmayı temenni ediyor, Programa emeği geçen ve katılan tüm vatandaşlarıma teşekkür ediyorum.” dedi.