Portakal Çiçeği Etkinliği Bugün Başladı.

İlçemiz Cumhuriyet Meydanında  Belediyemiz ve Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen “Erzin Portakal Çiçeği Kitap, Sanat ve Yemek Günleri Etkinliği Festivali” bugün başladı.

Program açılış törenine Belediye Başkanımız Kasım ŞİMŞEK, Başkan Vekilimiz Zeynep YAKAR , İlçe Milli Eğitim Müdürü Erdoğan ASARKAYA, Dörtyol İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet TOKSOY, ilçemiz geneli tüm okul müdürleri, İlçe Siyasi Parti Teşkilatları, Sivil Toplum Kuruluşları Öğrenciler ve halkımız katılmıştır.

16-17-18 Nisan 2015 tarihlerinde Portakal Çiçeği etkinliğine Belediyemiz  Cumhuriyet Meydanı ve Yöresel Yemek Alanlarının düzenlemesini sağlayarak gerekli olabilecek tüm teknik ekip ve donanımı sağlamıştır.  Tüm okullarımız, Kitap yayınevleri, Esnaflarımız ve Okul aile birlikleri  3 gün boyunca Cumhuriyet Meydanında ve Yöresel Yemek Alanında etkinlik devam edecektir.