Cam Füzyon Sanatı, Erzinli Hanımların Hünerli Ellerinde Şekillendi.

Belediyemiz ve İlçemiz Halk Eğitim Merkezi tarafından ortaklaşa yürütülen cam füzyon atölyesinde usta Öğreticiler ve Öğrencileri cama hayat veriyor.

Erzinli hanımlar hünerli elleriyle eski cam malzemelerini özel işlemlerden geçirdikten sonra, üzerine işledikleri figürlerle fırınlayarak camı yeniden şekillendirdiler. Erzin Belediyesi’nin Cumhuriyet Meydanında bulunan Alanda Cam Füzyon Sanatını sergilediler.

Belediye Başkanımız Sayın Kasım ŞİMŞEK yapılan çalışmaları yerinde inceleyerek “ Hanımlarımız ne kadar donanımlı, birikimli, becerikli ve çalışkan olurlarsa yetiştirdikleri insanlar da toplum için yararlı olurlar. Yapmış olduğunuz bu el emeği, göz nuru çalışmalardan dolayı tebrik ediyor, yeni çalışmalarınızda başarılar diliyorum.” Dedi.