Hatay Tenis Turnuvasında İl İkincisi Olduk.

Erzin Gençlik Spor İlçe Müdürü İdris KAMALAK,  Mehmet Akif Ortaokulu Beden Eğitim Öğretmeni Pakize DEMİRKIRAN, Antrenör Mahmut SAMAT ve Öğrenciler Kağan BOZKURT, Arda ESEN ve Mücahit SAMAT Belediye Başkanımız sayın Kasım ŞİMŞEK’i makamında ziyaret ettiler.

Öğretmenlerimizin yaptığı açıklamalarda ; Hatay’da Ortaokullar arası Tenis Turnuvası geçtiğimiz hafta içinde yapıldı. Tenis Turnuvası’nda Mehmet Akif Ortaokulu Tenis takımımız il ikincisi olmuştur. Tenis turnuvasında il ikinciliği yanı sıra takımımız Devlet okullarından ilk kez dereceye giren takım olmuştur. Sayın Başkanımız bu başarıyı sizlerle beraber yakaladık. İlçemize kazandırmış olduğunuz çeşitli spor aktivitelerinin yanı sıra Tenis Kortunun bizim için iyi bir çalışma ortamı oluşturmuştur. Bu yakaladığımız başarıyı sizlerle paylaşmak adına buradayız sevinçliyiz, gururluyuz öğrencilerimize ve sporcularımıza kattığınız destek adına teşekkür ediyoruz. Dediler.

Belediye Başkanımız sayın Kasım ŞİMŞEK yaptığı açıklamada ” Öğretmen ve Sporcuların bu başarı Erzin’imizi gururlandırmıştır , sizlere teşekkür ediyorum. İlçemizde yetişen gençler ve siz değerli öğretmenleri bu başarı birlikte çalışmanın sonucudur. Bizlerde her zaman sporcularımızın ve öğrencilerimizin yanındayız. İlçemize kazandırmış olduğumuz diğer spor aktivitelerinin yanı sıra güzel bir tenis kortumuz var ve bu başarıyı yakalamanız Erzin’imizi gururlandırmıştır. İlçemiz adına ben başarılı öğretmen ve öğrencilerimizi kutluyor, Başarılarınızın devamını diliyorum” Dedi.