Turunçlu-Burnaz İlköğretim Okulundan Ziyaret

İlçemiz Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı Turunçlu-Burnaz İlköğretim Okulundan Öğretmen Koray ÖZÖKSÜZ ve  öğrencileri Belediye Başkanımızı makamında ziyaret ettiler. Turunçlu-Burnaz İlköğretim Okulu öğrencileri Belediye Başkan Yardımcımız Sayın Mehmet AKKAŞ’tan Belediye Hizmetleri ve Hizmet birimleri hakkında bilgiler aldılar. Belediye Başkan Yardımcımız Sayın Mehmet AKKAŞ yaptığı açıklamada “Öğrencilerin Yerel yönetimler hakkında işledikleri ders konusunda Yerel Yönetim ve Belediyemiz hakkında hizmetleri anlatarak öğrencilerin sorularını cevapladı. Okullarımızın ve öğrencilerimizin ihtiyaçları doğrultusunda her zaman yanınında olduklarını belirterek, ziyaretlerinden dolayı sizlere Öğretmen ve öğrencilere teşekkür ederek, başarılar diledi.

Önceki İçerikYusuf MULUK
Sonraki İçerikHacı Kadir GÜNDOĞDU