İşçilerimizin Toplu İş Sözleşmesi İmzalandı.

Erzin Belediyesi ile Belediye İş Sendikası arasında devam eden toplu sözleşme görüşmeleri anlaşmayla sonuçlandı.

Belediye-İş Sendikası Hatay Şube Başkanı Abdi Ataç, Belediye Başkanımız Sayın Kasım ŞİMŞEK’in makamında düzenlenen ve 41 işçi personeli ilgilendiren toplu iş sözleşmesi imza töreninde yaptığı konuşmada, “ Bugün Belediye İş Sendikamız ve Erzin Belediyesi arasındaki toplu sözleşmemiz mutlu sona ulaşmıştır. 41 çalışan adına Sayın Başkanımızla toplu sözleşmemizi imzaladık. Ücretlerimizde 2015 yılı ilk 6 ayı için%4, ikinci 6 ay için %5 artışlar söz konusu oldu. Bu sözleşmede emeği geçen herkese şükranlarımı sunuyorum. Ayrıca Sayın Şimşek’in emeğe ve emekçiye verdiği değerden dolayı çok teşekkür ediyorum. ” dedi.

Belediye Başkanımız sayın Kasım ŞİMŞEK’in yaptığı açıklamada “Belediyemizde çalışan personellerimizin çalışma şevklerini artırmak için önceliği maaş ve diğer haklarının ödenmesine verdik. İşçi Personellerimizin geçmiş dönemde geriye dönük tüm maaş ve sosyal alacaklarının tamamını ödedik. Çalışanlarımızın maaşlarını her ay düzenli olarak ödemekteyiz. 2015 yılı için yapılan bu toplu iş sözleşmesinin çalışanlarımıza hayırlı olmasını diliyor. Birlikte ürettiğimiz tüm çalışmalarda kendilerine kolaylıklar diliyorum.” Dedi.