Şehir Merkezi Güzel Bir Parka Kavuşuyor.

Belediyemiz ve Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü arasında yapılan protokol gereği 17.06.2014 tarihinde İstiklal Mahallesinde yapımı tamamlanan çift kat olmak üzere 400 m2 kapalı, toplamda 1439 m2 alanı olmak üzere Belediyemiz Ek Hizmet Binası Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğüne tahsis edilmiş olup 07.02.2015 tarihinde yeni hizmet binalarını kullanmaya başlamışlardır.

07022014-ilce-tarim-yeniTamamı Belediyemizce yapılan Ek Hizmet Binası karşılığında Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü’nün toplamda 2280m2 alana sahip eski hizmet binası ve açık alanı belediyemizce teslim alınmıştır.

Şehir Merkezimizde eksikliği hissedilen vatandaşlarımızın huzur içerisinde oturup dinlenebileceği güzel ve nezih bir parkın yapım çalışmalarına kısa süre içerisinde başlanacaktır.

Önceki İçerikAli SEMİZ
Sonraki İçerikBugün Maçımız Var.