Genç Erkekler Voleybol Takımından Kupalı Ziyaret

Ak Enerji Şehit Uğur Ekiz Endüstri Meslek Lisesi Müdürü Bestami ÇELEBİ, Beden Eğitim Öğretmeni Güntaç YILMAZ ve Sporcular Belediye Başkanımız sayın Kasım ŞİMŞEK’i makamında ziyaret ettiler.

Öğretmenlerimizin yaptığı açıklamalarda ;

Erzin, Dörtyol, Payas grup birinci, İskenderun bölge grubu şampiyonu Ak Enerji Şehit Uğur Ekiz Endüstri Meslek Lisesi Genç Erkekler Voleybol Takımı Hatay’ı ilimizi ve ilçemizi temsil etmektedir. 16 Ocak 2015 tarihinde Mustafa Kemal Üniversitesi Spor Salonunda yapılan karşılaşmada başarılı olmuşlardır. 15-19 Şubat 2015 tarihleri arasında Nevşehir’de düzenlecek olan Türkiye Bölge Grup müsabakalarına katılacaklardır.

Spor aktivitelerinde bizden desteğini esirgemeyen Sayın Başkanımıza katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz, bundan sonraki müsabakalarımızda desteğinizi bekliyoruz. Dediler.

Belediye Başkanımız sayın Kasım ŞİMŞEK yaptığı açıklamada ” Öğretmen ve Sporcuların bu başarı Erzin’imizi gururlandırmıştır , sizlere teşekkür ediyorum. İlçemizde yetişen gençler ve siz değerli öğretmenleri bu başarı birlikte çalışmanın sonucudur. Bizlerde her zaman sporcularımızın ve öğrencilerimizin yanındayız. Umarım başarınız daim olur.” Dedi.