TEOG Birincilerine Ödül

Türkiye genelinde MEB tarafından 8. sınıflar için düzenlenen  Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) sınavında 120 sorunun 120’sini de doğru yapan öğrencilerimize Belediye Başkanımız Sayın Kasım ŞİMŞEK birer Tablet bilgisayar ile ödüllendirdi.

İlçemizde eğitim veren Muzaffer Tuğsavul İlköğretim Okulundan Osman ÖZ ve Hürriyet İlköğretim Okullundan İbrahim Enis KUNDAKÇI adlı öğrencilerimiz TEOG sınavından 120 sorunun 120’sini de doğru yaparak birincilik kazanmışlardır. Öğrenciler ödüllerini Belediye Başkanımızın makamında aldılar.

21012015teog-2Ödül programına İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Erdoğan ASARKAYA ile birlikte Muzaffer Tuğsavul İlköğretim Okul Müdürü İbrahim ÇEVLİK , Rehber Öğretmen Tuğba AKÇAY ve Başarılı olan öğrencimiz Osman ÖZ, Hürriyet İlköğretim Okul Müdürü Fatih ACEMBEKİROĞLU ve Başarılı olan öğrencimiz İbrahim Enis Kundakçı katıldılar.

Öğrencilere ödüllerine veren Belediye Başkanımız Sayın Kasım ŞİMŞEK yaptığı açıklamada ; Bu başarıyı yakalayan öğretmen, öğrencilerimizi ve size her zaman destek olan ailelerinizi de tebrik ediyorum. Sizin başarınız bizim başarımızdır. Bu başarınızla güzel Erzin’imizin adını Türkiye’ye duyurdunuz bu bizim için büyük bir övünç kaynağıdır. Her zaman sizlere destek veriyoruz vermeye de devam edeceğiz, başarılarınız daim olsun dedi.

Önceki İçerikCemal BAŞARAN
Sonraki İçerikSuzan BAYER