Erzin Sorunları Çözülüyor

09.01.2015 günü saat 15.00 da Belediyemiz şifalı sular motelinde Erzin’imizin sorunları için bir araya gelindi.

Toplantıya Hatay Büyükşehir Belediye Başkanımız sayın Lütfi SAVAŞ, Hatay CHP Milletvekilleri Refik Eryılmaz, Hasan Akgöl ve Mevlüt Dudu, Belediye Meclis Üyelerimiz, İlçemizdeki Siyasi Parti Temsilcileri, Sivil Toplum Örgütü Temsilcileri ve Mahalle Muhtarları katıldı.

Belediye Başkanımız Sayın Kasım ŞİMŞEK yaptığı konuşmada “İlçemizin sorunları çözüm noktasında Hatay Büyükşehir Belediyesi ile Erzin Belediyesi el ele vererek burada toplanmış bulunmaktayız. Başta Altyapı, İçme suyu ve Yollarımızın acilen yapılması halkımızın mağduriyeti giderilmesi için Erzin’imizin daha yaşanır bir hale gelmesi için buradayız. Alacağımız ortak kararlar neticesinde ilçemizin en kısa sürede yaşadığı sıkıntılarının giderilmesini diliyorum.” Dedi.

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Lütfi SAVAŞ’ ın yaptığı açıklamada ” Arkadaşlar biz başkanımla birlikte Erzin’e hizmet etmenin onurunu yaşıyoruz, biz birlikte çalışmak istiyoruz. Biz hemşerilerimize hizmet etmenin onurunu yaşamak istiyoruz. Bundan 15 gün önce Erzin ilçesinde 3 Sivil Toplum Örgütü temsilcilerimiz ile Erzin Belediye Başkanı Kasım Şimşek’in temsilciliğinde toplandık ve ilk olarak bu toplantıda alt yapının bitmesi ardından içme su şebekesinin yapılması ve son olarak ta yolların asfaltlanması ile sonlandıralan bir süreç’i hayata geçirmeyi planladık.” Dedi.

Daha sonra İlçe siyasi parti temsilcilerimiz, sivil toplum kuruluş temsilcilerimiz, mahalle muhtarlarımız Erzin’in sorunları ve çözümü noktasında şikayet ve önerilerini sundular.