8 Ocak Milli Kurtuluş Günümüz Kutlu Olsun.

Azın çoğu, küçüğün büyüğü ve zayıfın kuvvetliyi yendiği gün, 93 yıl evvel bu gün, biz Erzinliler için var oluşumuzla yok oluşumuz arasında bir dönüm noktası olmuştur.

8 Ocak Erzin’in Kurtuluş Günü vesilesi ile başta ulusal kurtuluş mücadelemizin önderi Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere kutsal vatan topraklarımız için göğsünü siper ederek şahadet şerbetini içmiş tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla yâd ederken, Yüce Allah’tan aziz milletimize bir daha o karanlık günleri yaşatmamasını temenni ederim. Değerli halkımızın bu anlamlı gününü yürekten kutluyor, en derin sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

Ecz. Kasım ŞİMŞEK
Erzin Belediye Başkanı