Muhtarlarımızla Toplantı

Belediye Başkanımız Kasım ŞİMŞEK mahalle muhtarlarımız ile sabah kahvaltısında bir araya geldi.

Belediyemiz Şifalı Sular Motelinde yapılan toplantıda İlçemizin sorunları ve çözüm önerileri hakkında bilgi ve görüş alışverişinde bulunuldu.

Başkan ŞİMŞEK, Büyükşehir oluşumundan bu yana geçen 8 aylık sürede beklentilerin karşılanamadığını ve Büyükşehir anlamında 2015 yılı içinde pek iyimser bir tablonun olmadığını dile getirirken, Osmaniye’ye bağlanılma konusu ise muhtarlarımızın öncelikli gündemiydi.

Erzin Belediyesi olarak birçok yetkinin Büyükşehir’e devredilmesi ile birlikte ekonomik gerekçelerle de küçülmek zorunda bırakıldıklarını söyleyen Başkan ŞİMŞEK “ Geçtiğimiz dönemde yaptıklarımız ortada ama şu anda Büyükşehir oluşumu kanunen birşeyler yapmamıza engel teşkil ediyor, bunun sonucunda da olumsuzlukların cezası maalesef vatandaşlarımıza yansıyor. Bizler her şeye rağmen yine elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağız, bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın, bize güvenen insanlarımızı mahcup etmeyeceğiz” dedi.

Önceki İçerikEce Hüseyin HOTAMIŞ
Sonraki İçerikMesut GÜLLÜ