Ankara’da Hatay Günleri 3

Ankara Atatürk Kültür Merkezinde Ankara’da Hatay Günleri 3. tanıtım etkinlikleri 4 – 9 Kasım 2014 tarihleri arasında gerçekleşiyor.

Erzin Kaymakamlığı ve Erzin Belediyesi olarak stantlarımızdaki görevliler tarafından Ankara’da yaşayan hemşehrilerimize ve Ankara’da yaşayan vatandaşlarımıza ilçemizi en yakışır şekilde tanıtımını gerçekleştiriliyor.

Ayrıca Standımıza gelen ziyaretçilerimize ilçemizin; tarihi, coğrafi, sosyal yönleriyle, turizm ile ilgili doğal güzelliklerinin tanıtımları yapılıyor.

Bu tanıtımda; 7 ton civarında Narenciye türleri, geleneksel bayram  kömbesi ikramı, 10 adet Meyveli Narenciye fidanı, Zeytinyağı, Yeşil Zeytin, görsel video sunumlarının yanında Belediyemizce tasarlanan bröşür ve tanıtım film dağıtımları da gerçekleştiriliyor.

Belediye Başkanımız Sayın Kasım ŞİMŞEK standımızı ziyaret eden tüm misafileri karşılayarak gösterdikleri ilgiden dolayı ziyaretçilere teşekkür etti. Bundan sonraki bu tür etkinliklerin devam etmesini dileyerek, Erzin’imizin olması gereken en güzel yere geleceğine inanıyorum. Hatay Günleri etkinliklerini oluşmasına katkı sağlayan ve emeği geçen tüm hemşehrilerimize şükranlarımı sunarım dedi.

Önceki İçerikSüleyman Hidayet EROL
Sonraki İçerikAbdullah DALKIRAN