Kayıp Vadandaşımız Bulundu.

25 Eylül 2014 Perşembe günü saat 01.00 sıralarında şiddetli yağış nedeni ile ilçemiz Amanos dağları eteğinde bulunan Başlamış Mahallesi, İçmeler-Ilıcalar Mevkii’nde meydana gelen sel felaketi sonucu 5 vadandaşımız hayatını kaybetmiş; 4 vatandaşımızın naaşlarına ulaşılmıştı, 1 vadandaşımızında 15 gün boyunca yapılan yoğun aramalar sonucu ilçemiz Gözeneler mevkiinde bulunmuştur.

Belediye Başkanımız sayın Kasım ŞİMŞEK’in yaptığı açıklamada ; ” İlçemiz İçmeler-Ilıcalar mevkiinde şiddetli yağışın ardından meydana gelen sel felaketinde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Yüce Allah’tan rahmet ve yakınlarına başsağlığı diliyorum.” Dedi.

Önceki İçerikGül Zübeyde BAŞARAN
Sonraki İçerikSeyfettin TINAZ