İlçemizde Sel Felaketi Devam Ediyor.

İlcemizde 27 Eylül 2014 cumartesi günü başlayan yağışlar gün boyu devam etmiş olup gecede daha da artan yağışlarla sel felaketi bir kez daha ilçemizi vurmaya devam ediyor.

İlçemiz genelin de etkili olan yoğun yağış üzerine; Erzin deresi (eski Adana Yolu) üzerinde bulunan birinci köprü hasar görmüş olup, E-5 karayoluna kadar etkili olan yağış E-5 karayolunu trafiğe kapatmış ve yapılan çalışmalar sonucunda tekrar sabah erken saatlerde trafiğe açılmıştır.

Yine ilçemiz genelinde bazı iş yerleri, evler  ve yollar selden etkilenmiş olup. Belediyemiz ekipleri, DSİ ekipleri ve diger kurtarma ekipleri tüm aksaklıkları gidermek için çalışmalarına aralıksız devam etmektedir.

İlçemize bir kez daha geçmiş olsun.

Önceki İçerikFikriye CANSIZ
Sonraki İçerikMehmet AKDEMİR