İlçemizi Sel Felaketi Vurdu.

25 Eylül 2014 Perşembe günü saat 01.00 sıralarında şiddetli yağış nedeni ile ilçemiz Amanos dağları eteğinde bulunan Başlamış Mahallesi, İçmeler-Ilıcalar Mevkii’nde sel felaketi meydana geldi.

Edinilen resmi bilgilere göre 4 vatandaşımızın cesetlerine ulaşılmış olup, diğer 2 kayıp vatandaşımızın bulunması için Valiliğimizce kurulan afet kriz masasınca arama ve kurtarma ekiplerimiz çalışmalarına aralıksız devam etmektedir.

Belediye Başkanımız sayın Kasım ŞİMŞEK’in yaptığı açıklamada ; ” İlçemiz İçmeler-Ilıcalar mevkiinde şiddetli yağışın ardından meydana gelen sel felaketinde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Yüce Allah’tan rahmet ve yakınlarına başsağlığı diliyorum.

Zarar gören vatandaşlarımızın acıları ve yaralarının bir an önce sarılması kayıp vatandaşlarımızın bulunmasını umut ediyor, yaşadığımız sel felaketinde acımızı paylaşan, yanımızda bulunan Hatay Valiliğimize,  İlçe Kaymakamlığımıza, Hatay Büyükşehir Belediyemize, AFAD ekiplerine, Türk Kızılayı’na, Emniyet Teşkilatımıza, Askerlerimize, Bölge milletvekillerimize, İlimiz genelinde tüm kurum ve kuruluşlara, daire amirlerine, çevre belediye başkanlarımıza, emeği geçen tüm çalışanlara ve duyarlı halkımıza teşekkür eder. İlçemizde böyle bir felaketin bir daha yaşanmamasını ümit ediyorum. ” Dedi.

Önceki İçerikOsman BAŞARAN
Sonraki İçerikZeki DURAN