Valimizden Veda Ziyareti.

İçişleri Bakanlığı’nın Valiler Kararnamesiyle Emniyet Genel Müdürlüğü’ne atanan Hatay Valimiz Sayın M.Celalettin LEKESİZ, veda ziyaretleri dolayısıyle ilk olarak Erzin Belediye Başkanımız Sayın Kasım ŞİMŞEK’i makamında ziyaret etti.

Hatay Valimiz Sayın M.Celalettin LEKESİZ, “Yaklaşık 5,5 yıldır Hatay’da görev yapmaktayım. Hatay’ı bir ağaca benzetirsek, ilçelerde bu ağacın kollarıdır. Bu ilçelerdeki tüm birimlerden ve Sivil Toplum Kuruluşlarının isteklerini dinleyip, hizmetin en güzelini yapmaya çalıştık. ‘Takip edilmemiş emir, verilmemiş emir sayılır’ anlayışı ile yola çıkarak görevimizi hep bu şekilde yaptık” dedi.

M. Celalettin LEKESİZ belediyedeki ziyaretin ardından, Erzin Ticaret Ve Sanayi Odası Başkanı Bekir Soylu, Esnaf Odası Başkanı Servet Canatar ve son olarak da Kaymakamı İskender YÖNDEN’i ziyaret etti.