2014-2015 Eğitim-Öğretim Yılı Törenle Açıldı.

2014-2015 Eğitim-öğretim yılı açılış töreni Cumhuriyet meydanında Atatürk heykeline çelenk konulması, saygı duruşu ve istiklal marşının okunması ile başladı. Cumhuriyet Meydanındaki törenin sona ermesiyle Zekiye Cavidan Özmen ilköğretim okulunda ki yapılan törene İlçe Kaymakamımız İskender YÖNDEN, Belediye Başkan Vekilimiz Sayın Mehmet GÖKÇE, İlçe Emniyet Amiri, İlçe Milli Eğitim Müdürü, Okul Müdürleri, öğretmenler ve okulun öğrenci velileri iştirak ettiler. Zekiye Cavidan Özmen ilköğretim okul bahçesinde düzenlenen yeni öğretim yılı açılış töreni saygı duruş ve istiklal marşı okunması ile başladı. Zekiye Cavidan Özmen ilköğretim okul müdürü günün anlam ve önemini belirten konuşmasını yaptı, ardından ilköğretim okulu 4 sınıf öğrencileri okula yeni başlayan ilkokul 1 sınıf öğrencilerine çiçekler vererek hoş geldiniz karşılaması yaptılar.