TOKİ Konutları Sahiplerini Buldu.

‘’Sosyal Konut Projesi’’ kapsamında TOKİ ( Toplu Konut İdaresi) tarafından yaptırılan 192 adet Sosyal Konut, 1 Eylül günü saat 14:00 da kura çekimi sonucunda ihtiyaç sahiplerini buldu.

Mahmutlu Mahallesi’ne Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ve TOKİ işbirliğiyle 192 konut yapıldı. Yapımı tamamlanan konutlara sahip olabilmek için tamamını dar gelirli ailelerin oluşturduğu 202 kişi başvuru yaptı. Belediye Dügün salonunda yapılan kura çekimine Sosyal Yardımlar Daire Başkanı Huriye Seven, Kaymakam İskender Yönden, Belediye Başkanı Kasım Şimşek, Garnizon Komutanı Binbaşı Ali Bahadır Aslan, İlçe Emniyet Amiri Mustafa Ateş , Mahalle Muhtarları , sivil toplum örgütü başkanları, daire müdürleri ve vatandaşlar katıldı.

Belediye Başkanımız Sayın Kasım Şimşek Yaptığı Konuşmada  Erzin’de bir ilk yaşandı TOKİ konutları yapıldı ihtiyaç sahibi vatandaşlarımız ev sahibi oldular bu büyük bir gurur kaynağımız oldu Erzin de ihtiyaç sahibi vatandaşlarımız ev sahibi oldular bizler çok mutlu olduk vatandaşlarımıza hayırlı uğurlu olsun dedi.

Önceki İçerikİbrahim Mevlit BİLİCİ
Sonraki İçerikHatice UÇAR