Cumhuriyet Meydanı Düzenlemelerinde Son Durum

İlçemiz Cumhuriyet Meydanında Belediyemiz tarafından yapılan çalışmalarda son olarak Merkez Camisinin bulunduğu yerde düzenlemeler yapıldı.

Şükrüpaşa Caddesinden Atatürk Caddesine dönüşte dar olan yolun genişletilmesi, kaldırım, duvar ve asfaltlama işleri tamamlanarak bir miktar yer meydan alanına katıldı ve trafiğin kısmen de olsa rahatlamasına imkan verildi.

Belediye Başkanımız Kasım ŞİMŞEK “ Şehir meydanları önemlidir, bizde İlçemize elimizden geldiğince bir meydan kazandırmaya çalışıyoruz, bugüne kadarki çalışmalarımızda bizlere yardımcı olan tüm hemşerilerimize gönülden teşekkür ederken, yeni yaptığımız bu merkez camimizle ilgili düzenlemede de yardımlarını esirgemeyen İlçe Müftümüze özelikle teşekkür ediyorum.” Dedi.