Dünya Çevre Günü Kutlu Olsun.

Sağlıklı bir yaşamın sürdürülmesi ancak sağlıklı bir çevreyle mümkündür. Çevrenin ve ekolojik dengenin korunması, doğal kaynakların daha dengeli kullanılması, tüm dünyanın ortak sorunu haline gelmiştir. Doğal çevreyi sanayiden ve teknolojiden vazgeçerek değil, daha çevreci sanayi ve kentleşme politikaları üreterek, insanımızı da bu konuda bilinçlendirerek, yaşadığımız çevreyi koruma ve temiz çevre noktasında birlikte hareket ederek koruyabileceğimizi biliyoruz.

Gelecek nesillere bırakabileceğimiz en değerli şey, hiç kuşkusuz yaşanabilir temiz bir çevredir..

Hedefimiz; ilçemizi daha yaşanabilir bir çevre ile sanayileşmesini gerçekleştirmiş bir “Marka Şehir” yaparak geleceğe taşımaktır.

Çevreyi kirletmenin, kendi geleceğimizi yok etmek anlamına geldiğini hatırlatarak daha sağlıklı ve daha temiz bir gelecek temennisiyle Dünya Çevre Günü´nü kutluyor, bütün hemşehrilerimi sevgiyle selamlıyorum.

Ecz.Kasım ŞİMŞEK
Erzin Belediye Başkanı