Büyükşehir Başkanından Ziyaret

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Lütfü SAVAŞ, Erzin Belediye Başkanımız Sayın Kasım ŞİMŞEK’i makamında ziyaret etti.

Çok samimi bir ortamda gerçekleşen beraberlikte, İlçemizin öncelikli ihtiyaçları değerlendirildi.

Büyükşehir oluşumu ile paylaştırılan özellikle içme suyu, kanalizasyon, arıtma tesisi, itfaiye ve otogar gibi büyükşehir belediyesinin görev, yetki ve sorumluluğundaki işlerin en kısa sürede hayata geçirilmesi konusunda görüş birliğine varıldı.

Bu yeni oluşumla ve yapılan yeni atamalarla hizmete hemen başlamak istediklerini belirten SAVAŞ’a her türlü desteği ve yakınlığı göstereceğini söyleyen ŞİMŞEK, ortak bir söylemle “ Seçim bitmiştir artık halkımıza hizmet etme zamanıdır” dediler.