19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Cumhuriyet Meydanında saat 9.00 da düzenlenen tören ile kutlandı.

Törene İlçe Kaymakamımız Sayın İskender YÖNDEN, Belediye Başkanımız Sayın Kasım ŞİMŞEK, İlçe Garnizon Komutanımız J.Yzb. A.Bahadır ASLAN, Milli Eğitim Müdürü. Sayın Erdoğan ASARKAYA, Gençlik Spor İlçe Müdür V. Sayın İdris KAMALAK, İlçe Siyasi Parti Başkanları, Öğrenciler ve İlçe Halkımız katılmıştır.

Manisa’nın Soma ilçesinde meydana gelen maden faciasından dolayı 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları Başbakanlık Genelgesiyle tüm yurdumuzda iptal edilmiş olup bu kapsamda Gençlik Hizmetleri ve Spor ilçe Müdürü tarafından Atatürk anıtına çelenk sunulması, Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından tören sona erdi