8 Ocak İlköğretim Okulu Öğrencileri Ziyareti

İlçemiz Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı 8 Ocak İlköğretim Okulundan Öğretmen Ajda ÇOT, Sınıf Annesi Kadriye TANIŞMAN ve 4.Sınıf öğrencileri Belediye Başkanımızı makamında ziyaret ettiler.

8 Ocak İlköğretim okulu öğrencileri Belediye Başkanımız Sayın Kasım ŞİMŞEK’ten Belediye Hizmetleri ve Hizmet birimleri hakkında bilgiler aldılar.

Belediye Başkanımız Sayın Kasım ŞİMŞEK yaptığı açıklamada “Her zaman olduğu gibi bugünde eğitime desteğimizi sürdürüyoruz, okullarımızın ve öğrencilerimizin ihtiyaçları doğrultusunda her zaman yanınızdayız, siz geleceğimiz olan öğrencilerimiz okuyarak kendinizi geliştirin, daima ileriye bakarak hedeflerinize ilerleyin, ziyaretinizden dolayı sizlere teşekkür ediyor, başarılar diliyorum.” dedi.