Erzin Belediyespor 3. Ligde

TFF Bölgesel Amatör Lig 3. grupta mücadele eden futbol takımımız Erzin Belediyespor 3. Lige yükseldi.

Grup maçlarını lider olarak tamamlayan takımımız 44 Malatyaspor ile yaptığı play off müsabakasını 3-1 kazanarak 3. Ligde oynamayı hak etti.

Uzun ve zorlu mücadeleler sonrasında Erzin tarihinde bir ilk olan ve büyük coşku ile kutlanan bu başarı sonrasında bir açıklama yapan Belediye Başkanımız Sayın Kasım ŞİMŞEK “ Bu başarıda emeği geçen herkese teşekkür ediyor ve can-ı gönülden tebrik ediyorum, bundan sonra hedefimiz çok daha büyük başarılar elde etmek, bunun içinde elimizden gelen her şeyi yapacak ve katkılarımıza devam edeceğiz.” Dedi.

Önceki İçerikHacı Musa KURT
Sonraki İçerikŞükrü GÜNDOĞDU