23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının 94. Yıldönümü Çoşkuyla Kutlandı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının 94. Yıldönümü Kutlamaları; Cumhuriyet meydanında Atatürk anıtı önünde  çelenklerin konulmasıyla başladı.

Törene İlçe Kaymakamımız Sayın İskender YÖNDEN, Belediye Başkanımız Sayın Kasım ŞİMŞEK, İlçe Emniyet Müdürümüz, İlçe Garnizon Komutanımız, Kamu Kurum Kuruluş temsilcileri, Siyasi parti temsilcileri, Sivil toplum kuruluşları, İlçedeki tüm Okulllarımızın Öğretmen ve Öğrencileri ve halkımız katılmıştır.

Cumhuriyet meydanında yapılan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinliği çerçevesinde günün anlam ve önemini belirten konuşmayı İmam Hatip Lisesi Edebiyat Öğretmeni Sayın Bestami TATAR yaptı. Öğrencilerin şiirler okumasının ve halk oyunu gösterilerinin ardından proje ve yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödüllerini sırasıyla İlçe Kaymakamımız Sayın İskender YÖNDEN,  İlçe Garnizon Komutanımız A.Bahadır ASLAN, ve Belediye Başkanımız Sayın Kasım ŞİMŞEK verdiler.