İstanbul’da Hatay Günleri 4 Tanıtım Etkinlikleri Başladı

İstanbul-Eyüb Feshane de İstanbul’da Hatay Günleri 4. tanıtım etkinlikleri 9 – 13 Nisan 2014 tarihleri arasında gerçekleşiyor.

Erzin Kaymakamlığı ve Belediye olarak stantlarımızdaki görevliler tarafından İstanbul’da yaşayan hemşehrilerimize ve İstanbul’da yaşayan vatandaşlarımıza ilçemizi en yakışır şekilde tanıtımını gerçekleştiriliyor.

Ayrıca Standımıza gelen ziyaretçilerimize ilçemizin; tarihi, coğrafi, sosyal yönleriyle, turizm ile ilgili doğal güzelliklerinin tanıtımları yapılıyor.

Bu tanıtımda; 1.5 ton Narenciye türleri, geleneksel bayram  kömbesi ikramı, 10 adet Çiçekli Narenciye fidanı, Turunç Reçeli, Zeytinyağı, Yeşil ve Siyah Zeytin, görsel video sunumlarının yanında belediyemizce tasarlanan bröşür ve tanıtım film dağıtımları da gerçekleştiriliyor.

Belediye Başkanımız Sayın Kasım ŞİMŞEK standımızı ziyaret eden tüm misafileri karşılayarak gösterdikleri ilgiden dolayı ziyaretçilere teşekkür etti. Bundan sonraki bu tür etkinliklerin devam etmesini dileyerek, Erzinimizin olması gereken en güzel yere geleceğine inanıyorum. Hatay Günleri etkinliklerini oluşmasına katkı sağlayan ve emeği geçen tüm hemşehrilerimize şükranlarımı sunarım dedi.