İçmeler Yolumuz Asfaltlanıyor.

Kanalizasyon yapımı sırasında bozulan yollarımızdan olan Bahçelievler Mahallesi İbrahim Emiroğlu Caddesi ile Değirmenler Caddesi olarak bilinen İçmeler Yolumuza sıcak karışım asfalt yapım çalışmalarına başlandı.

Belediye Başkanımız Sayın Kasım ŞİMŞEK “ Toza ve çamura rağmen yapılan kanalizasyon hizmetimizi taktir eden değerli halkımız, bu işin cefasını yaşadığı kısa süreden sonra yıllarca sefasını süreceği altyapısına ve asfaltına kavuştu. Bu işlerin bizlere nasip olmasından dolayı mutluyuz. Memleketimize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyoruz” dedi.

Önceki İçerik14 Mart Tıp Bayramı
Sonraki İçerikŞeyho SAMAT