Şehidimiz Toprağa Verildi.

İlçemiz Yeşiltepe Köyünden Uzman Çavuş Musa SOMAY Şırnak’ın Uludere İlçesi’ne bağlı Ortasu Köyü’nün Irak sınır kesiminde görevi başında şehit düştü.

Şehit uzman çavuş Musa Somay’ın bayrağa sarılı tabutu, yakınları tarafından Erzin Devlet Hastanesi morgundan alınarak, Yeşiltepe köyündeki baba evine götürüldü. Burada helallik alınmasının ardından köy mezarlığına getirilen şehidin naaşı, İl Müftüsü Hamdi Kavillioğlu’nun kıldırdığı cenaze namazından sonra   toprağa verildi.

Cenaze törenine, şehidin yakınları, Hatay Valisi Celalettin Lekesiz, Osmaniye Valisi Mehmet Oduncu, Adana Garnizon Komutanı Tümgeneral Bahadır Köse, Jandarma Adana Bölge Komutanı Tuğgeneral Hamza Celepoğlu, 39. Mekanize Tugay Komutanı Tuğgeneral Hakan Atınç, İskenderun Deniz Üs Komutanı Tuğamiral Atilla Demirhan, Eski Adalet Bakanı Sadullah Ergin, Bölge Milletvekilleri, Erzin Kaymakamı İskender Yönden, Dörtyol Kaymakamı Recep Soytürk, Belediye Başkanımız  Kasım Şimşek ve çok sayıda asker ve vatandaş katıldı.

Şehidimize Allah’tan rahmet, Türk Silahlı Kuvvetleri, ailesi ve sevenlerine sabır ve başsağlığı diliyoruz.