İş Sağlığı ve Güvenliği Semineri verildi.

6331 Sayılı Kanun gereği iş sağlığı ve Güvenliği eğitim seminerleri verildi. 22.02.2014 ve 01.03.2014 tarihlerinde Belediyemiz bünyesinde çalışmakta olan Kadrolu işçilerimize, İşkur işçilerimize ve Staj yapmakta olan öğrencilerimize İş Sağlığı ve Güvenliği Seminerleri verildi.

22.02.2014 Tarihinde Belediyemiz Şifalı sular Motelimiz Toplantı salonunda Belediyemizde Staj yapmakta olan öğrencilerimize ve İşkur tarafından atanan işçi personellerimize İş Sağlığı ve Güvenliği Seminerleri verilerek, İş Sağlığı ve Güvenliği Sertifikasını almak üzere sınavları gerçekleşti.

01.03.2014 Tarihinde İlçemiz Yeşilkent Lisesi Konferans salonunda ise Belediyemizde çalışmakta olan Kadrolu işçilerimize İş Sağlığı ve Güvenliği semineri verilerek, İş Sağlığı ve Güvenliği Sertifikasını almak üzere sınavları gerçekleşti.

İş Sağlığı ve Güvenliği seminerine Belediye Başkanımız Sayın Kasım ŞİMŞEK, Belediye Başkan Yardımcımız Sayın Mutlu CANATAR ve Belediye İş Sendikası Hatay Şube Başkanı Sayın Abdi ATAÇ katılmıştır.

Seminer sonrası Belediye Başkanımız Sayın Kasım ŞİMŞEK yaptığı konuşmada “İş Sağlığı ve Güvenliğinin önemine değinerek, Erzin’de tamamladığımız tüm hizmetlerimizi hep beraber çalışarak tamamladık, özverili çalışmalarınızdan dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Ayrıca 2014 yılı Toplu İş Sözleşmesini geçtiğimiz günlerde tamamladık. Önceki yıllara göre daha farklı bir konuma getirdik, emeğinizin karşılığını bulması dileklerimle hayırlı ve uğurlu olsun. ” Dedi.