Çanakkale Gezici Müzesi Bugün Belediye Düğün Salonumuzda halkımızın ziyaretine açılmıştır.

Çanakkale Müzesi Genel Koordinatörü, TRT Belgesel Daire Başkanı Emekli Cengiz YüRüKASLAN’ın yaptığı açılış konuşmasının ardından, İlçe Kaymakamımız Sayın İskender YÖNDEN, Belediye Başkanımız Sayın Kasım ŞİMŞEK ve Garnizon Komutanı J.Yzb. A.Bahadır ASLAN eşliğinde İlçe Kaymakamımız Sayın İskender YÖNDEN 3 okul öğrencimize Açılış Kurdalesini kestirerek, Çanakkale Gezici Müzesinin açılışını yapmışlardır.

Belediye Başkanımız Sayın Kasım ŞİMŞEK yaptığı açılış konuşmasında ” Belediyemizin Bu Kültür Hizmetinin tüm halkımıza geçmişten geleceğe  ışık tutacak tarihi bir gezi olmasını diliyor, Çanakkale Gezici Müze ekibine teşekkür ediyor, Çanakkale Gezici Müzesini Tüm Erzin halkımız 1 hafta süresince gelip ziyaret edebilirler. ” Dedi.

Çanakkale 1915 Seddülbahir Gezici Müzesine ait sergiyi 24 Şubat – 2 Mart 2014 tarihleri arasında sabah 09:00 ile akşam 18:00′a kadar tüm halkımız ücretsiz olarak ziyaret edebilecektir.