Erzin Kadın Dayanışma Derneği Ziyareti

Kadın Dayanışma Dernek Başkanı Songül KARAOSMANOĞLU, Dernek Başkan Yardımcısı Saadet ÖZASLAN, Dernek Üyeleri Nurcan HIZLI, Hanife URAÇ, Papatya Rehabilitasyon Merkezi Müdürü İdris FİZAN, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Fatih YAVUZ, Öğretmenler Meryem ÇEVİK, Tuğba GEDİK ve Öğrenciler Nesrin KAYA, Fatih ALPAR, Nizam KAYA Sodes ” BAK BEN YAPTIM ” projesine destekten dolayı Belediye Başkanımıza teşekkür ziyaretinde bulundular.

Sodes ” BAK BEN YAPTIM ” projesi kapsamında Öğrencilerimizin yapmış olduğu Tesbih, Cam Çerçeve ve Cam Plaketi sunarak projeye desteklerinden dolayı teşşekür ettiler.

Belediye Başkanımız Sayın Kasım ŞİMŞEK yapmış olduğu açıklamada “Öncelikle ziyaretiniz beni son derece mutlu etti, Sodes “BAK BEN YAPTIM” projesine Belediye olarak hep destek verdik, bundan sonrada vermeye devam edeceğiz. Ayrıca Kadın Dayanışma Derneği Yöneticilerine, Üyelerine, Proje Öğretmen ve Öğrencilerine bana sunmuş olduğunuz bu sanatsal eserler içinde ayrıca teşekkür ediyorum. Başarılarınızın devamını diliyorum.” Dedi