Ana Caddemizin Asfaltlama Çalışmasına Başlanmıştır.

İlçemiz Hanifi Soylu Bulvarı Başlangıcından itibaren Şehir Merkezimizden geçen Ana Artel 4.5 Km yolumuzun  sıcak karışım asfaltlama çalışmalarına başlanmıştır.

Belediye Başkanımız Sayın Kasım ŞİMŞEK yaptığı açıklamada “Yapımına başladığımız tüm projelerimizi ilçemize yakışır şekilde yapmaya devam ediyoruz. Daha yapacak çok işimiz var, Erzin’inimiz hizmetlerin en iyisine layıktır. İlçemiz merkezinden geçen yolumuzun bugün itibariyle sıcak karışım asfaltlama çalışmasına başladık, En kısa süre içerisinde tamamlayacağız. İlçemize Hayırlı ve uğurlu olsun.” Dedi.

Önceki İçerikSıtkı KARGAOĞLU
Sonraki İçerikRafet GÜLLÜ