8 Ocak Erzin’de başlayan bayramımız Dörtyol’da devam etmiştir.

Erzin Belediye Başkanı Ecz. Kasım Şimşek büyük bir vefa örneği göstererek, bölgede örnek olacak bir uygulamaya imza atarak Dörtyol’un düşman işgalinin kurtuluşunun 92. yıldönümüne katıldı.

Başkan Şimşek Dörtyol Belediye Başkanlığını ziyaret ederek “8 Ocak Erzin’de başlayan bayramımız 92 yıl önce Dörtyol’da devam etmiştir” dedi. Dörtyol Belediye Başkanı Fadıl Keskin, Erzin Belediye Başkanı Ecz. Kasım Şimşek Beyefendi bayramımızı onurlandırarak bizleri çok mutlu etmiştir, iştiraklerinden dolayı çok teşekkür ederim” dedi.

Daha sonra Dörtyol İlk Kurşun Müzesinin açılışına da katılan

Başkan Şimşek Hatay Valisi M. Cemalettin Lekesiz ve İl Emniyet Müdürü Ragıp Kılıç başta olmak üzere bir dizi görüşmeler yaparak, İlk Kurşun Müzesi’nin hayırlı olmasını temenni etti.