İlçemiz şehir stadyumunun çimleri Belediyemiz tarafından yenileniyor.

Belediye Başkanı Kasım ŞİMŞEK “ Hanifi Soylu Bulvarı Stadyum Caddesinde bulunan stadyumumuzun geçtiğimiz yıllarda yapılan çiminin bozulan kısımlarının bakımı ve alanın güçlendirilmesi için çim ekimi Belediyemiz tarafından yapılmıştır.  Öncelikle 6400 m² alana sahip olan stadın tohum yatağının hazırlanması için gerekli çalışmalar yapıldı ve sonra toprağa taban gübresi verildi.  Tohum ekiminin ardından üst kısmı kapatılarak silindir çekildi. Gerekli sulama işleri de yapılarak en kısa zamanda zeminin hazır olması için tüm çalışmalar tarafımızdan tamamlandı. Hayırlı olsun.” Dedi.

Önceki İçerikKezban KARA
Sonraki İçerikAbdüssamed GÜLDEREN