Liselerarası Hatay Futsal Şampiyonu Erzin

Erzin Gençlik Spor İlçe Müdürü İdris KAMALAK,Erzin Şehit Uğur Ekiz Endüstri Meslek Lisesi Müdürü Osman YILMAZ, Beden Eğitim Öğretmenleri Zekeriya AYTEKİN, Güntaç YILMAZ ve Sporcular Belediye Başkanımız sayın Kasım ŞİMŞEK’i makamında ziyaret ettiler.

Öğretmenlermizin yaptığı açıklamalarda ;

Futsal Final karşılaşmasında İskenderun Paşa Karaca Öğretme Lisesini 2-1 yenen Erzin Şehit Uğur Ekiz Endüstri Meslek Lisesi Liselerarası futsal (Salon Futbolu) Türkiye şampiyonasında Kayseri’de Hatay’ı temsil edecek.

Antakya Atatürk Lisesi spor salonunda oynanan final maçında İskenderun Paşa Karaca Öğretmen Lisesi ile Erzin Şehit Uğur Ekiz Endüstri Meslek Lisesi karşılaştı. İki takımın da iddialı olduğu ve çok çekişmeli geçen maçta rakibini 2-1 yenen Erzin ekibi Hatay’da liseler arası futsal şampiyonluğuna adını yazdırdı.

Final maçından Hatay şampiyonu olarak çıkan Erzin Şehit Uğur Ekiz Endüstri Meslek Lisesi, 1-7 Ocak 2014 tarihinde Kayseri’de gerçekleştirilecek Türkiye liselerarası (salon futbolu) futsal şampiyonasında 10 takımın katılacağı turnuvada kura sonucunda karşısına çıkan rakibini elemeye çalışacak.

Belediye Başkanımız sayın Kasım ŞİMŞEK yaptığı açıklamada ” Öğretmen ve Sporcuların bu başarı Erzin’imizi gururlandırmıştır , sizlere teşekkür ediyorum. İlçemizde yetişen gençler ve siz değerli öğretmenleri bu başarı birlikte çalışmanın sonucudur. Bizlerde her zaman sporcularımızın ve öğrencilerimizin yanındayız. Umarım başarınız daim olur.” Dedi.

Önceki İçerikHatice ARAN
Sonraki İçerikYeni Yıl Kutlama Mesajı