Erzin’imiz Yeni Parkına Kavuşuyor.

Belediye Başkanımız Sayın Kasım ŞİMŞEK yaptığı Açıklamada İlçemiz istiklal mahallesi Hasan Güven caddesinde mülkiyeti maliye hazinesi ve Belediye başkanlığına ait arsamıza ilçe gıda tarım ve hayvancılık müdürlüğü tarafından hizmet binası olarak kullanılacak 400’metre 2 katlı yapı Belediyemizce inşa edileceğini belirterek;

Karşılığında siz değerli halkımızın merkez Park’a kavuşacaktır şuan mevcutta bulunan ilçe gıda tarım ve hayvancılık müdürlüğü hizmet binasının yeri merkez park olacaktır.

Resmi protokol Belediye başkanlığımız ile Erzin ilçe gıda tarım ve hayvancılık müdürlüğü, ilçemiz mal müdürlüğü ile ilçe kaymakamımız Sayın  İskender YÖNDEN’in oluru ile imzalanmıştır. Erzin’imize hayırlı uğurlu olsun dedi.

Önceki İçerikAbdullah KAMIŞ
Sonraki İçerikRecep KİPEL