29 Ekim Cumuriyet Bayramı İlçemizde Çoşku İle Kutlandı.

Cumhuriyetimizin kuruluşunun 90. yılı kutlamaları 28 Ekim 2013 pazartesi günü saat 13:00 da Cumhuriyet meydanında Atatürk anıtına çelenklerin konulmasının ardından Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı söylenmesi ile başladı.

Törene İlçe Kaymakamımız Sayın İskender YÖNDEN, Belediye Başkanımız Sayın Kasım ŞİMŞEK, Garnizon Komutanımız  J.Yzb. A.Bahadır ASLAN, İlçemizdeki Resmi Kurumlar, Siyasi Partiler, Sivil Toplum Kuruluşları ve İlçemiz halkı katılıdı.

Tören; saygı duruşu, istiklal marşının okunmasının ardından İlçe Kaymakamımız Sayın İskender YÖNDEN’in günün anlam ve önemini anlatan konuşmasını yaparak, Öğrencilerin Şiir okumaları ve Halk oyunlarının ardından okulları resmi tören geçişi ile program sona erdi.

Belediye Başkanımız Sayın Kasım ŞİMŞEK’in Bayram Kutlama Mesajı “Cumhuriyetimiz, bugünlere gelene dek verilen mücadele ile dünya tarihine altın harflerle yazılmış bir bağımsızlık savaşının sonucudur. Yaşanılan tüm zorluk ve sıkıntılara karşın halkımızın inancı ve kararlılığıyla kazanılan Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, Mehmetçiklerimizi, şehitlerimizi ve gazilerimizi sonsuz şükran ve rahmetle anıyor, Cumhuriyetimizin kuruluşunun 90. Yıldönümünü en içten dileklerimle kutluyorum.”

Önceki İçerikSadiye ÖZSOY
Sonraki İçerikVahittin GÖRKEM