Yüksel Torun Anaokulu Belediyemizi Ziyaret Etti.

Yüksel Torun Anaokulu Müdür’ü Hicran TINAZ, okul öğretmenleri ve 6 öğrenci ile birlikte Belediye Başkanımız Sayın Kasım ŞİMŞEK’i makamında ziyaret ettiler.

Yüksel Torun Anaokulu Müdürü Hicran TINAZ  yaptığı konuşmada ” Erzin için yapmakta olduğunuz çalışmalarınız bizleri çok memnun ediyor, özellikle kanalizasyon ve tüm çalışmalarınızı gönülden destekliyoruz. Okulumuzun bir takım ihtiyaçları var ve bu konuda sizlerden imkanlarınız doğrultusunda yardımlarınızı bekliyoruz.” dedi

Belediye Başkanımız Sayın Kasım ŞİMŞEK ’ise Belediye olarak tüm ekibim ile birlikte Kanalizasyon çalışmalarımız devam ediyor, içme su şebekemizi yenileyeceğiz, vatandaşlarımıza en iyi hizmeti vermeye de devam edeceğiz. Bugüne kadar hiç bir okulumuzun talebini geri çevirmedik, imkanlarımız dahilinde hepsine katkı sağlamaya gayret gösterdik, göstereceğiz” dedi.