Cumhuriyet Meydanında Kurban Bayramı kutlaması

Cumhuriyet Meydanında düzenelenen bayramlaşmaya Adalet Bakanı Sadullah ERGİN, Hatay Ak Parti İl Başkanı İsmail KİMYECİ, Hatay Milletvekillerinden Mehmet ÖNTÜRK, Adem YEŞİLDAL, Hacı Bayram TÜRKOĞLU, Orhan KARASAYAR, Hatay Ak Parti İl Başkan Yardımcısı Bilgehan AKSOY, Erzin Ak Parti İlçe Başkanı Abdullah YAKAR , Erzin Kaymakamı İskender YÖNDEN, Belediye Başkanımız Sayın Kasım ŞİMŞEk ve çok sayıda vatandaşımız katıldı.

Adalet Bakanı Sadullah ERGİN  Cumhuriyet Meydanı’ndaki törende yaptığı konuşmada, 76 milyonu bulan ülkemizde birden fazla dine mahsus insanlarla birlikte yaşamaktayız. Hiç kimsenin bir birinden üstün tarafı yoktur. Ülkemizin geleceği için, bu vatan topraklarında yaşayan tüm insanlarımız kardeş gibi geçinmelidir ben buradan herkesin kurban bayramını kutluyorum dedi.

Belediye Başkanımız Sayın Kasım ŞİMŞEK bayram mesajında “Toplumsal yaşamımızda önemli yeri bulunan bayramlarımız, kaygıların ve sıkıntıların geri plana itildiği, sevginin, saygının ve hoşgörünün pekiştiği, insan ilişkilerinin güçlendiği, umutların yeşerdiği özel günlerdir bu düşüncelerle kurban bayramınızı  en samimi duygularla kutlar; hep bir arada, sevgi dolu ve huzurlu nice bayramlar geçirmeyi dilerim.  dedi.