Yaklaşan kurban bayramı dolayısıyla ilçemizde bulunan mezarlıklar bakım onarım boyama ve temizlik çalışması devam ediyor.

Belediye Başkanımız Sayın Kasım ŞİMŞEK’in yaptığı açıklamada yaklaşan Kurban Bayramı dolayısıyla ilçemizde bulunan mezarlıklarda bakım onarım boyama ve temizlik çalışması yapılmaktadır.

Vatandaşlarımızın mezarlıklarda hayatını kaybeden yakınlarına karşı dini vecibelerini rahat ve temiz bir ortamda yerine getirebilmesi sağlamak amacıyla.

Park bahçeler müdürlüğünde çalışan işçiler tarafından ilçemizde bulunan tüm mezarlıkların bakım boyama ve temizlik işlerin devam ediyor vatandaşlarımızın mezarlıklara temiz bir ortamda ziyaretlerini sağlamak amacıyla yaptığımız bu çalışmalarımız hafta boyunca devam edeceğini belirtti.