Kaymakamlar toplantısı Erzin’de yapıldı

28.09.2013 Valimiz Sayın M.Celaletin LEKESİZ ilçemize gelerek bir dizi ziyaretlerde bulundu.

İstasyon caddesi üzerinde bulunan belediyemize ait spor kompleksinde sabah kahvaltısına ilçe kaymakamları ve eşleri bir araya geldiler. İlçe Kaymakamlarımız ve değerli eşleri bu güzel ortamda bizlere kahvaltı sunan Belediye Başkanına çok teşekkür ederiz dediler.

Belediye Başkanımız Sayın Kasım ŞİMŞEK kaymakam ve eşlerine hoşgeldiniz diyerek, Erzin’inimizin yöresel yemeklerinden sacda ıspanaklı ve çökelekli börek ikram edildi.

Valimiz Sayın M.Celalettin LEKESİZ, İlçe Kaymakamımız İskender YÖNDEN, Belediye Başkanımız Kasım ŞİMŞEK, Vali yardımcıları ve ilçe kaymakamları ile esnaf ziyaretlerini gerçekleştirdi.

Valimiz Sayın M.Celalettin LEKESİZ yaptığı açıklamada “Gündemimizde öncelikli olarak güvenlik konusu, Temmuz Ağustos ayları AB Projeleri, Bölge Kalkınma Ajansı Projeleri, bölünmüş yol çalışmalarının son durumu, KÖYDES yatırımlarının, Okul Öncesi Eğitim Kampanyası’nın, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma faaliyetleri, ilimizin büyükşehir olması nedeni ile yapılacak değişikliklerin ve benzeri konuların değerlendirileceğini ifade ederek, Yapılacak toplantının ilimiz ve ilçelerimiz için yararlı bir toplantı olmasını dilerim.” dedi.

Önceki İçerikÖmer OĞUZER
Sonraki İçerikAyşe SARAÇ