Yöresel Yemek Sergisi Açıldı

Erzin’de faaliyet gösteren Eğitim Gönüllüleri Derneği’nce (EGDER) açılan yöresel yemek sergisi Belediye Başkanımız Sayın Kasım ŞİMŞEK tarafından açılışı gerçekleşti.

Açılışa Erzin Belediye Başkanı Kasım ŞİMŞEK ve eşi Ayşegül ŞİMŞEK, Belediye Başkan Yardımcısı Recep ÇIRAK, Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Zeynep YAKAR,  Erzin Sağlık Gurup Başkanı Dr. Ayşegül ÜZER, dernek üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

Belediye Başkanımız Sayın Kasım ŞİMŞEK öğrenciler yararına açılan kermeste yaptığı açılış konuşmasında bu tür etkinliklerin eğitim açısında fevkalade bir davranış bu kermesi düzenleyen dernek üyelerine ve 10 gün boyunca ev yemekleri yapan ev kadınlarımıza çok teşekkür ediyorum. Erzin Belediyesi olarak eğitime desteği sürmektedir, ve bu tür faaliyette bulunanların yanlarında olacağız dedi.

Yöresel Yemek Sergisi Şükrü Paşa Caddesi üzerinde 4 gün boyunca vatandaşlara hizmet vereceği bildirildi.