Cumhuriyet Meydanımıza Dev Ekran Televizyon

Belediyemiz tarafından kamulaştırma ve düzenleme çalışmaları tamamlanmak üzere olan İlçemiz Cumhuriyet Meydanına büyük ekran bir led tv sistemi kuruldu.

Belediyemiz hizmetlerinin halkımıza daha iyi bir şekilde aktarılabilmesi için yapılan bu çalışmanın İlçemize hayırlı olmasını diliyoruz.

Sadece Belediyemizin değil, İlçemizdeki önemli olayların ve sosyal içerikli paylaşımlarında bu platformda yayınlanabileceğini belirten Belediye Başkanımız Sayın Kasım ŞİMŞEK “ İlçemizde ilklerin yaşandığı bu günlerimizde, bu işleri yapmanın bizlere nasip olmasından dolayı mutluyuz, gururluyuz, katkı sağlayan herkese teşekkür ediyorum.” Dedi.

Önceki İçerikYöresel Yemek Sergisi Açıldı
Sonraki İçerikMerhaba