İzmir’de 3. Hatay Günleri Etkinlikleri tamamlandı.

İzmir Uluslararası Fuar Alanında İzmir’de Hatay Günleri tanıtım etkinlikleri 18-22 Eylül 2013 tarihleri arasında gerçekleşti.

Erzin Kaymakamlığı ve Belediye  olarak standlarımızdaki görevliler tarafından İzmir’de yaşayan hemşehrilerimize ve İzmir’de yaşayan vatandaşlarımıza ilçemizi en yakışır şekilde tanıtımını gerçekleşti.

Ayrıca Standımıza gelen ziyaretcilerimize ilçemizin; tarihi, coğrafi, sosyal yönleriyle, turizm ile ilgili doğal güzelliklerinin tanıtımları yapıldı.

Belediye Başkanımız Sayın Kasım ŞİMŞEK  standımızı ziyaret eden tüm misafileri karşılayarak gösterdikleri ilgiden dolayı ziyaretçilere teşekkür etti. Bundan sonraki bu tür etkinliklerin devam etmesini dileyerek, Erzinimizin olması gereken en güzel yere geleceğine inanıyorum. Hatay Günleri etkinliklerini oluşmasına katkı sağlayan ve emeği geçen tüm hemşehrilerimize şükranlarımı sunarım dedi.

Etkinlik fotograflarına buradan ve buradan ulşabilirsiniz.

Önceki İçerikHavva YEL
Sonraki İçerikYöresel Yemek Sergisi Açıldı